Novi Sad
14.05.2011.
08:12 > 09:12
Predsednik Mesne zajednice Petrovaradin Petar Mudri podneo je ostavku na to mesto, izjavio je za Radio 021 Svetislav Mirković, predsednik udruženja građana "Centar Petrovaradin".
  • nemanja

    17.05.2011 18:39
    za terenca
    Savet se do sada dovoljno pokazao sa svojom ne brigom za Petrovaradin, ako im je Petar Mudri smetao za dalje napredovanje sto ga sami nisu smenili? Neka se lepo svi pokupe i neka se sklone za neke druge ljude koji se stvarno bore da ovaj GRAD bude ono sto zasluzuje.
  • Centar Petrovaradin

    17.05.2011 16:12
    Da se zna!!!!
    Svetislav Mica Mirkovic predsednik Centra Petrovaradin POZIVA SVE, koji misle da su zapoceli i sprovode Projekat Petrovaradin, da javno dokazu te tvrdnje.Ovoga puta, ovo sada sto smo zapoceli i na cemu radimo, niko ne moze oduzeti niti nama, niti gradjanima Petrovaradina.Zahvaljujemo se gradjanima i clanovima svih politickih partija iz Petrovaradina koje su nam pomogle i koje su ispostovale nas skup 13.05.Mi se ne bavimo politikom vec zivotom, a politiku prepustamo politickim partijama, koje zato i postoje. Zahavaljujemo se svima!!!!
  • petrovaradinac

    17.05.2011 11:01
    kako vas nije sramota...sedite pored vasih racunara i pricate gluposti...trebate malo da se pokrenete u tom unesrecenom mestu...DSS ga smenio..cccc kako te nije sramota...kada je pokrenuta prica smene pere mudrog pre nekog vremena nisi ni znao sta se sprema...bitno je da ste sad svi tu da pokupite lovorike smene onog tiranina petrovaradinskog..sad ste svi veliki i glasni a samo oni koji su toj prici doprineli cutace i pustice vas da dodjete i vi na mesto pere mudrog pa da jos jednom ako treba pokazu svoju pravu snagu...neojte da se prepucavate i da pricate prazne price...pokrenite se i uradite nesto za svoje mesto, da nam bude bolje sutra a ne trosite vreme na ovakve uzaludne rasprave...
  • Pezos

    17.05.2011 10:31
    Za Terenca!!
    Da nisi ti slucajno neki od clanova saveta!??Samo je BIVSI predsednik koristio takve komentare kao ti sada! Ako cemo pravo reci onda treba da se zna da u savetu ima 15 clanova plus jos tri!!Kako je moguce da jedan covek moze sam bez icije pomoci da manipulise sa toliko ljudi.Hajde molim te, pricas pricu za malu decu.Ako vidite da neko hoce nesto da uradi, a nije vas clan odmah ga proglasavate za manipulatora.Svaka cast na odbrani saveta koji dve godine sedi i nista ne radi!Sada ce kao odjednom da se provredne!!Koliko upravnih odbora im je jos obecano??Kada su do sada tako slusali Mudrog neka to i sada urade! Neka daju ostavke svi zajedno kao sto je on!!!!
  • Terenac

    16.05.2011 09:16
    Pezos forever!
    Dotična grupa koja se krije pod tim imenom ne predstavlja nikakvu većinu građana Petrovaradina, a kamoli nekoga ko se bori za interese petrovaradinaca i poboljšanje uslova kvaliteta njihovog života. Reč je o političkim manipulatorima koji šireći demagogiju imaju samo jedan jedini interes a to je da se dočepaju vlasti. Dobro je to što je Mudri podneo ostavku a novoizabranoj predsednici treba dati šansu jer je stručna, dobro upoznata sa problemima u Petrovaradinu, tolerantna i obrazovana osoba bez ijedne jedine mrlje u karijeri, vredna i spremna da radi! Tek nakon ostavke Mudrog stvoriće se objektivne šanse da se Savet pokaže, pošto zbog njegove samovolje niko drugi nije mogao ništa da uradi.
  • Obavešteni

    14.05.2011 19:46
    Što ne objavite da je ovu smenu uspešno izgurao DSS svojim ljudima iz Petrovaradina. Ipak bi trebalo da se zna, Pera Mudrijaš to vrlo dobro zna.
  • Petrovaradin

    14.05.2011 15:51
    Moguce je
    Konacno je "sjasioo" sa sa vlasti! Narod je opljackan! Nije ovo 1975 nego 2011 god. !!!!
  • ns

    14.05.2011 12:21
    @pera
    Nije moguce !
    Covek se tek zagrejao u radu .
    Pamtimo ga jos od 1975.god. kao "politickog faktora".
    Nemoj Pero,ko Boga te molim,ostani jos koji mandat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna